Čerstvé pečivo, lahodná tvarohová pomazánka a pečená maslová tekvica!

Reklamy

Pripravte si tieto chutné bagetky s pečenou tekvicou, ktoré určite všetci ocenia!

RECEPT

Čerstvé pečivo, lahodná tvarohová pomazánka a pečená maslová tekvica!

Pripravte si tieto chutné bagetky s pečenou tekvicou, ktoré určite všetci ocenia!

INGREDIENCIE

  • Maslová tekvica + olivový olej

  • Pečivo (bageta)

  • 1 hrudkovitý tvaroh

  • 2 uvarené vajcia

  • 40g maslo

  • 1PL majonéza

  • soľ podľa chuti

  • feta syr na posypanie

POSTUP

  • Tekvicu si očistíme, olúpeme, vydlabeme vnútro a nakrájame na pásiky. Plech vystelieme papierom na pečenie, poukladáme nakrájanú tekvicu a pokvapkáme olivovým olejom. Keď je tekvica polomäkká, prepneme rúru na gril a necháme dopiecť, aby chytila zvrchu trochu farbu.

  • V mise si zmiešame tvaroh, uvarené nastrúhané vajcia, Ďalej pridáme zmäknuté maslo, majonézu, soľ a všetko dobre zmiešame.

  • Chlieb alebo bagetu nakrájame, navrstvíme tvarohovú pomazánku, pridáme plátok pečenej tekvice a posypeme feta syrom.

  • Môžeme ozdobiť bylinkami, korením podľa seba a máme hotovo!

  • Dobrú chuť!