Najjemnejšia, nadýchaná kokosová bublanina – mäkučká ako obláčik!

Reklamy

Jednoduchý, rýchly recept na veľmi jemný, vláčny a chutný koláčik, ku kávičke ako stvorený!

RECEPT

Najjemnejšia, nadýchaná kokosová bublanina - mäkučká ako obláčik!

Jednoduchý, rýchly recept na veľmi jemný, vláčny a chutný koláčik, ku kávičke ako stvorený!

INGREDIENCIE

  • 2 hrnčeky polohrubá múka

  • 1 hrnček kryštálový cukor

  • 1 hrnček strúhaný kokos

  • 1 hrnček mlieko

  • 1/2 hrnčeka olej

  • 2 vajcia

  • 1 vanilínový cukor

  • 1 prášok do pečiva

  • Ovocie podľa výberu

POSTUP

  • V mise vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom. Pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, kokos, olej, mlieko a zmiešame.

  • Pripravené cesto vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech a na cesto naukladáme ovocie.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 25 - 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a môžeme podávať!

  • Dobrú chuť!