Zobraziť väčší obrázok Hokkaido s medom a škoricou Vyskúšajte túto jemnú, sladkú dobrotu – hokkaido s medom a škoricou!Reklamy RECEPTVyskúšajte túto jemnú, sladkú dobrotu - hokkaido s medom a škoricou! INGREDIENCIE Hokkaido tekvica med škorica mletá trstinový cukor POSTUP Hokkaido umyjeme, nakrájame na mesiačiky(zbavíme jadierok a dužiny). Každý mesiačik potrieme z vnútornej strany medom. Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme mesiačiky potreté medom. Posypeme škoricou, trstinovým cukrom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15 minút. Hotové môžeme podávať s kyslou smotanou, šľahačkou, posypeme orechmi a pod. Dobrú chuť! Redakcia2023-10-26T12:12:55+02:00Tags: dezert, hokkaido, medová, pečená, škoricová, sladké, tekvica| Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho zo svojimi priateľmi! FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppTelegramPinterestEmail Podobné články Jemné piškótové cesto s lahodnou jablkovou plnkou a snehovou prikrývkou! Jednoduchý, chutný jablkový koláčik so snehom! Chrumkavá kôrka, nadýchané cesto a v ňom ukryté chutné páročky – vynikajúca pochúťka! Vynikajúci koláčik „kokosovo-čokoládové kocky“ s lahodným pudingovým krémom, ktorý sme si zamilovali! Najjednoduchšia jablková maškrta pripravená raz – dva! Ak máte chuť na sladké, pripravte si lahodné pečené jablká so škoricou! Vynikajúce, mäkučké „PERNÍKOVÉ MUFFINKY“ s nádychom Vianoc! Určite si pochutia deti aj dospelí!