Pripravte si na obed alebo večeru túto pikantnú pochúťku!
Chutné cestoviny v parajkovo-cesnakovej omáčke „ARRABIATA“
RECEPT
Pripravte si na obed alebo večeru túto pikantnú pochúťku!
Chutné cestoviny v parajkovo-cesnakovej omáčke "ARRABIATA"
400g cestoviny
500g paradajky
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
0,5ČL chilli korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať(iné bylinky)
70g parmezán
olivový olej
soľ
Uvaríme si cestoviny.
Paradajky sparíme horúcou vodou. Olúpeme ich a nadrobno nakrájame.
Cibuľu si nakrájame nadrobno. Na panvici s trochou oleja osmažíme cibuľu, pridáme pretlačený cesnak.
Potom pridáme paradajky, chilli a povaríme.
Za stáleho miešania povaríme asi 5 minút, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, soľ podľa chuti.
Nakoniec do horúcej omáčky pridáme uvarené cestoviny a ma miernom ohni ešte miešame pár minút.
Pred podávaním posypeme strúhaným parmezánom.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.