Pečený syr Brie s medom – jednoduché a chutné predjedlo

Publikované: 27 apríla 2019Prečítané: 2009Značky: , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Hľadáte recept na predjedlo, ktorý je jednoduchý, chutí vynikajúco a mate ho hotové za menej ako 10 minút? Túto sladko – slanú kombináciu si zamilujete!

Na prvý pohľad to vyzerá zložito, ale stačia dve ingrediencie a máte fantastické predjedlo alebo jedno-hubky, pre Vašich hostí. Pečenie Brie s medom netrvá viac ako 5-7 minút. A máte to – krémové a bohaté predjedlo, ktoré má perfektnú sladko-slanú kombináciu chutí.

PREDJEDLO  |  ČAS PRÍPRAVY / PEČENIA / CELKOVO: 3 / 5 / 8min  |  4 PORCIE

Na záver Vám ponúkame ešte niekoľko tipov na úpravu tohoto jednoduchého receptu:

  • Existuje toľko rôznych kombinácií, ktoré sú neuveriteľne chutné! Ak nemáte po ruke med alebo ak by ste radšej inú polevu, skúste použiť figový, marhuľový alebo malinový džem. Naozaj nemôžete nič pokaziť!
  • Pre extra chrumkavosť, skúste polevu s pekanovými orechmi. Môžete vyskúšať mix pekanových orechov s trochou hnedého cukru a masla … to z nich robí mňamku 🙂
  • Tento pečený Brie recept môžete pripraviť aj ako dezert. Skúste polevu s nutelly alebo čokolády a jahôd.
  • Skúste obaliť syr Brie v lístkovom ceste.

Prajeme Vám dobrú chuť a veľa zábavy pri príprave. Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé recepty a inšpirácie, zostaňte s nami!

Povedzte o nás Vašim priateľom

Nezabudnite dať “LIKE” na našu Facebook stránku, ak chcete dostávať nové inšpirácie každý deň!

Zdroj: iheartnaptime.net

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!