Tekvica ako sladký dezert „pečené hokkaido so škoricou“!
Reklamy
RECEPT
Tekvica ako sladký dezert "pečené hokkaido so škoricou"!
Tekvica ako sladký dezert „pečené hokkaido so škoricou“!
Tekvica ako sladký dezert "pečené hokkaido so škoricou"!
Hokkaido tekvica
med
škorica mletá
trstinový cukor
Hokkaido umyjeme, nakrájame na mesiačiky(zbavíme jadierok a dužiny).
Každý mesiačik potrieme z vnútornej strany medom.
Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme mesiačiky potreté medom.
Posypeme škoricou, trstinovým cukrom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15 minút.
Hotové môžeme podávať s kyslou smotanou, šľahačkou, posypeme orechmi a pod.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.