Mäkučký, jemný koláčik s lahodným krémom zo salka!
Reklamy
Voňavý, vláčny koláčik, ktorý pošteklí Vaše chuťové bunky!
RECEPT
Mäkučký, jemný koláčik s lahodným krémom zo salka!
Voňavý, vláčny koláčik, ktorý pošteklí Vaše chuťové bunky!
Mäkučký, jemný koláčik s lahodným krémom zo salka!
Voňavý, vláčny koláčik, ktorý pošteklí Vaše chuťové bunky!
Mäkučký, jemný koláčik s lahodným krémom zo salka!
Voňavý, vláčny koláčik, ktorý pošteklí Vaše chuťové bunky!
4 žĺtky
150g kryštálový cukor
100g polohrubá múka
5PL horúca voda
1 prášok do pečiva
1PL mletá káva
1PL kakao
sneh zo 4 bielkov
šťava z kompótu (na poliatie)
1 plechovka karamelové salko
250g maslo
čokoláda na ozdobenie
Všetky suroviny na cesto zmiešame dohromady, nakoniec pridáme sneh z bielkov. Plech(32x22) vystelieme papierom na pečenie, navrstvíme cesto a dáme piecť.
Pečieme pri teplote 160 stupňov približne 20 minút. Po upečení necháme korpus vychladnúť a polejeme ho šťavou z kompótu.
Maslo si vyšľaháme do peny. Postupne k nemu prišľaháme po lyžiciach salko.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.