Jednoduchý, rýchly recept na nadýchanú, jemnú kokosovú bublaninu!
Obyčajný koláčik, na raňajky so šálkou čaju alebo teplého mlieka ideálny!

RECEPT

Jednoduchý, rýchly recept na nadýchanú, jemnú kokosovú bublaninu!
Obyčajný koláčik, na raňajky so šálkou čaju alebo teplého mlieka ideálny!

INGREDIENCIE

  • 2 hrnčeky polohrubá múka

    Reklamy
  • 1 hrnček kryštálový cukor

  • 1 hrnček strúhaný kokos

  • 1 hrnček mlieko

  • 1/2 hrnčeka olej

  • 2 vajcia

  • 1 vanilínový cukor

  • 1 prášok do pečiva

  • Ovocie podľa výberu

POSTUP

  • V mise vyšľaháme vajcia s cukrom a vanilínovým cukrom. Pridáme preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva, kokos, olej, mlieko a zmiešame.

  • Pripravené cesto vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech a na cesto naukladáme ovocie.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 25 - 30 minút. Po upečení necháme vychladnúť a môžeme podávať!

  • Dobrú chuť!