Chutná, lahodná restovaná tekvica s medom a cesnakom! Rýchle, jednoduché a chutné!
Reklamy
RECEPT
Chutná, lahodná restovaná tekvica s medom a cesnakom! Rýchle, jednoduché a chutné!
Chutná, lahodná restovaná tekvica s medom a cesnakom! Rýchle, jednoduché a chutné!
Chutná, lahodná restovaná tekvica s medom a cesnakom! Rýchle, jednoduché a chutné!
500g tekvica
30g maslo
2PL med
2 strúčiky cesnak
soľ, korenie podľa chuti
vetvička rozmarínu
Tekvicu umyjeme, očistíme a nakrájame. Na panvici si roztopíme maslo, pridáme tekvicu a 2-3 minúty opekáme.
Pridáme rozmarín, pretlačený cesnak a restujeme 5-7 minút. Nakoniec pridáme med a restujeme, pokým skaramelizuje.
Na záver dochutíme soľou, korením. Môžeme podávať ako prílohu alebo aj samostatne.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.