Chutná jablkovo-cesnaková omáčka vhodná k mäsku, rybám alebo zeleninke.

Reklamy

Aromatická, jemne pikantná omáčka, ktorá dodá Vášmu jedlu skvelú chuť.

RECEPT

Chutná jablkovo-cesnaková omáčka vhodná k mäsku, rybám alebo zeleninke.

Aromatická, jemne pikantná omáčka, ktorá dodá Vášmu jedlu skvelú chuť.

INGREDIENCIE

  • 2 jablká

  • 50g petržlenová vňať

  • 3 strúčiky cesnaku

  • 2PL olivový olej

  • 2PL voda

  • 1/2ČL soľ

POSTUP

  • Jablká zbavíme šupy a jadierok, nakrájame na kúsky a dáme do mixéra.

  • Pridáme k nim cesnak pretlačený cez lis a štipku soli. Prilejeme vodu, olivový olej.

  • Všetko dohromady mixérom rozmixujeme na pyré.

  • Do pyré pridáme nadrobno nakrájanú petržlenovú vňať a ešte raz zmixujeme.

  • Môžeme podávať k mäsu, rybám alebo zelenine.

  • Dobrú chuť!