Chrumkavé plnené bagetky, ideálne na večeru ku telke, ale aj ako pohostenie pre návštevu!

Reklamy

Rýchla a jednoduchá, nenáročná lahôdka, na ktorej si vždy pochutíme!

RECEPT

Chrumkavé plnené bagetky, ideálne na večeru ku telke, ale aj ako pohostenie pre návštevu!

Rýchla a jednoduchá, nenáročná lahôdka, na ktorej si vždy pochutíme!

INGREDIENCIE

  • 1 - 2 biele bagety(alebo sendvič)

  • 100g saláma/klobása

  • 2 veľké zemiaky

  • 1 vajce

  • olej

  • Soľ

  • môžete dochutiť pažítkou, petržlenovou vňaťou, kôprom, bylinky podľa chuti

POSTUP

  • Zemiaky si ošúpeme a nastrúhame na strúhadle. Klobásu, salámu alebo čo sa rohodnete použiť si nastrúhajte alebo nakrájajte na tenké pásiky.

  • Pridáme nasekaný kôpor, trochu soli, vajce a dobre zmiešame.

  • Na nakrájané sendviče/bagety si lyžicou naložíte pripravenú zmes a trošku pritlačte aby sa to prichytilo na sendvič.

  • Zahrejeme si panvicu potretú olejom a po rozohriatí na ňu naukladáme sendviče opakom – to znamená naplnenou stranou na panvicu.

  • Opečieme do zlatista a potom obrátime a ešte chvíľku opečieme kým sendvič nezhnedne. Výborne chutia aj teplé aj po vychladnutí.

  • Dobrú chuť!