Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku – pečené hokkaido s medom a škoricou!
Reklamy
RECEPT
Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku - pečené hokkaido s medom a škoricou!
Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku – pečené hokkaido s medom a škoricou!
Vyskúšajte túto jemnú, sladkú pochúťku - pečené hokkaido s medom a škoricou!
Hokkaido tekvica
med
škorica mletá
trstinový cukor
Hokkaido umyjeme, nakrájame na mesiačiky(zbavíme jadierok a dužiny).
Každý mesiačik potrieme z vnútornej strany medom.
Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme mesiačiky potreté medom.
Posypeme škoricou, trstinovým cukrom a dáme piecť. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15 minút.
Hotové môžeme podávať s kyslou smotanou, šľahačkou, posypeme orechmi a pod.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.