Jemné truffles z bielej čokolády, ktoré sa rozplývajú na  jazyku.

Reklamy

Pripravte si tieto vynikajúce dobrôtky s vôňou kokosu, ktoré si zamilujete.

RECEPT

Jemné truffles z bielej čokolády, ktoré sa rozplývajú na  jazyku.

Pripravte si tieto vynikajúce dobrôtky s vôňou kokosu, ktoré si zamilujete.

INGREDIENCIE

  • 200g biela čokoláda

  • 60ml smotana na šľahanie

  • 20g maslo

  • 1/2ČL vanilkový extrakt

  • 40g strúhaný kokos (+na obalenie)

POSTUP

  • Vo vodnom kúpeli si roztopíme čokoládu, maslo a smotanu na šľahanie.

  • Miešame kým nám vznikne jemný krém.

  • Pridáme kokos, vanilkový extrakt a dobre premiešame.

  • Pripravenú zmes necháme vychladnúť.

  • Po vychladnutí zmes prikryjeme potravinovou fóliou a dáme do chladničky na 1 hodinu.

  • Z dobre vychladenej zmesi tvarujeme rovnako veľké guľky a obalíme ich v kokose.

  • Dobrú chuť!