Chrumkavé, šťavnaté kuracie prsia marinované v kyslej smotane!
Reklamy
Chutia lepšie ako klasické rezne!
RECEPT
Chrumkavé, šťavnaté kuracie prsia marinované v kyslej smotane!
Chutia lepšie ako klasické rezne!
Chrumkavé, šťavnaté kuracie prsia marinované v kyslej smotane!
Chutia lepšie ako klasické rezne!
Chrumkavé, šťavnaté kuracie prsia marinované v kyslej smotane!
Chutia lepšie ako klasické rezne!
1kg kuracie prsia
1 veľká kyslá smotana
3 vajcia
1čl vegeta
soľ
strúhanka na obalenie
olej
Kuracie prsia si nakrájame a nasolíme.
V mise si metličkou zmiešame kyslú smotanu, vajcia a vegetu. Ak chcete môžete pridať aj pretlačený cesnak.
Do smotany dáme kuriacie prsia, premiešame a necháme marinovať, najlepšie do ďalšieho dňa.
Mäso obalíme v strúhanke a vyprážame z oboch strán.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.