Paradajková nátierka z pečených rajčín s cesnakom Lahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom!Reklamy RECEPTLahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom! INGREDIENCIE 2kg rajčín 10 strúčikov cesnaku 2čl hrubá morská soľ olivový olej POSTUP Rajčiny nakrájame na štrvtiny. Poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Cesnak ošúpeme a v celku poukladáme pomedzi rajčiny. Rajčiny aj s cesnakom(bez šťavy, ktorú pustili) rozmixujeme v kuchynskom robote, ak treba dochutíme ešte soľou. Horúcu, zmixovanú nátierku prelejeme do skla, uzavrieme, otočíme hore dnom a necháme v utierke vychladnúť. Dobrú chuť! Redakcia2023-09-12T14:22:17+02:00Tags: cesnaková, nátierka, paradajková, pomazánka| Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho zo svojimi priateľmi! FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppTelegramPinterestEmail Podobné články Pripravte si ku káve tento jednoduchý, chutný dvojfarebný koláčik! Pripravte si zdravú, chutnú večeru – šťavnatú zapekanú zeleninu! Vynikajúci šťavnatý krupicový koláčik „Revani“ Chrumkavá pochúťka – plnená paprika v lístkovom cestíčku! Chutné chrumkavé koláčiky z kyslej smotany!