Lahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom!
Reklamy
RECEPT
Lahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom!
Lahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom!
Lahodná nátierka z pečených rajčín s cesnakom!
2kg rajčín
10 strúčikov cesnaku
2čl hrubá morská soľ
olivový olej
Rajčiny nakrájame na štrvtiny. Poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.
Cesnak ošúpeme a v celku poukladáme pomedzi rajčiny.
Rajčiny aj s cesnakom(bez šťavy, ktorú pustili) rozmixujeme v kuchynskom robote, ak treba dochutíme ešte soľou.
Horúcu, zmixovanú nátierku prelejeme do skla, uzavrieme, otočíme hore dnom a necháme v utierke vychladnúť.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.