Jemný, voňavý koláčik s lahodným pudingovým krémom „Eskimo rezy“!

Reklamy

Tento chutný koláčik sa hodí rovnako na bežné dni, ako aj na výnimočné príležitosti!

RECEPT

Jemný, voňavý koláčik s lahodným pudingovým krémom "Eskimo rezy"!

Tento chutný koláčik sa hodí rovnako na bežné dni, ako aj na výnimočné príležitosti!

INGREDIENCIE na cesto

  • 2 hrnčeky hladká múka

  • 1 hrnček práškový cukor

  • 1 hrnček mlieko

  • 1/2 hrnčeka olej

  • 2 vajcia

  • 2PL kakao

  • 1ks vanilínový cukor

  • 1ks prášok do pečiva

INGREDIENCIE na krém

  • 2 hrnčeky mlieka

  • 2 kokosové pudingy

  • 1/2 hrnčeka práškový cukor

  • 125g maslo

  • 1 kyslá smotana

  • na polevu 250 čokoláda + 50ml mlieko

POSTUP

  • Všetky suroviny na cesto zmiešame dohromady, vznikne nám hladké cesto.

  • Plech vymastíme, vysypeme múkou a vylejeme naň pripravené cesto.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 30 minút.

  • Medzitým si pripravíme krém.

  • Puding uvaríme, necháme vychladnúť. Maslo s cukrom vymiešame do peny.

  • Po lyžiciach do masla vmiešame vychladnutý puding a kyslú smotanu.

  • Pripravený krém natrieme na vychladnutý korpus.

  • Nalámanú čokoládu polejeme s horúcim (nie zovretým) mliekom. Následne hmotu miešame do roztopenia a po vychladnutí opatrne vrstvíme na krém.

  • Dobrú chuť!