Bylinková marináda na chudé mäso a ryby Jednoduchá bylinková marináda na chudé mäso a ryby!Reklamy RECEPTJednoduchá bylinková marináda na chudé mäso a ryby! INGREDIENCIE 150ml biele víno 5ks nakladané zelené korenie 3PL citrónová šťava čerstvé bylinky - tymián, bazalka, petržlenová vňať (ak nemáte, môžu byť aj sušené) soľ POSTUP Čerstvé bylinky nasekáme spolu so zeleným korením. Zmiešame nasekané bylinky, korenie, soľ, šťavu z citróna a zalejeme bielym vínom. Ryby nasolíme, dáme do marinády a marinujeme ideálne cez noc. Dobrú chuť! Redakcia2023-08-29T13:50:34+02:00Tags: bylinková, marináda, ryby| Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho zo svojimi priateľmi! FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppTelegramPinterestEmail Podobné články Vynikajúci jablkový koláčik so snehovou perinkou! Lahodný koláčik – orechové rezy so žĺtkovým krémom a bielou čokoládou! Chutná tekvicová nátierka s fetou! Domáce „bounty“ tyčinky TOTO je najlepší a najjednoduchší spôsob skladovania CESNAKU, vydrží ROKY! Robím to už iba takto!