Na raňajky, večeru alebo kedykoľvek, s čerstvým pečivom vynikajúca „vajíčková pomazánka“

Publikované: 12 januára 2024Prečítané: 12443Značky: , , , , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Na raňajky, večeru alebo kedykoľvek, s čerstvým pečivom vynikajúca „vajíčková pomazánka“

RECEPT

Na raňajky, večeru alebo kedykoľvek, s čerstvým pečivom vynikajúca "vajíčková pomazánka"

INGREDIENCIE

  • 6 uvarených vajec

  • 4 kocky taveného syra

  • 100g majonéza

  • 70g maslo

  • 1 - 2PL horčica

  • štipka korenia

  • soľ podľa chuti

POSTUP

  • Uvarené vajíčka si nakrájame na malé kúsky.

  • V mise si dobre premiešame ostatné suroviny - maslo, tavený syr, majonézu, soľ, korenie a horčicu.

  • K zmesi pridáme nakrájané vajíčka a dobre zmiešame.

  • Natrieme na chlieb a máme hotovo.

  • Dobrú chuť!

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!