Keď sú paradajky správnej veľkosti, ale stále zelené, počas teplých dní rýchlo dozrejú.  Keď však hrozí ochladenie, dozrievajú pomalšie a hrozí, že to už nestihnú.

Reklamy

Pohnojte ich, ako je popísané nižšie a ovocie sa za chvíľu zmení na červené! A ako bonus budú paradajky ešte sladšie.

Vezmite 1 polievkovú lyžicu síranu draselného, ​​zrieďte v malom množstve vody. Potom nalejte roztok do 10-litrového vedra s vodou. Pridajte 1 čajovú lyžičku jódu.

Nalejte asi 1 liter tohto koktejlu na krík paradajok (pôda by mala byť vlhká). Toto stačí urobiť raz v období dozrievania a budete milo prekvapení!

Pozrite si tiež:

Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé nápady a inšpirácie, zostaňte s nami!

Povedzte o nás Vašim priateľom

Nezabudnite dať “LIKE” na našu Facebook stránku, ak chcete dostávať nové inšpirácie každý deň!