Vynikajúca sladko-kyslá horčicová marináda, vhodná na kuracie a bravčové mäsko!

Publikované: 29 augusta 2023Prečítané: 872Značky: , , , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Táto chutná sladko-kyslá horčicová marináda sa skvele hodí na grilovanie krídel, stehien ale aj bravčového mäsa.

RECEPT

Táto chutná sladko-kyslá horčicová marináda sa skvele hodí na grilovanie krídel, stehien ale aj bravčového mäsa.

INGREDIENCIE

  • 60g marhuľový džem

  • 1PL dijónska horčica

  • 1PL jablčný ocot

  • 1PL hnedý cukor

  • 1PL olej

  • 1PL med

POSTUP

  • Všetky suroviny dohromady zmiešame a mäso necháme v marináde aspoň 2 hodiny.

  • Dobrú chuť!

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!