Domáca Lučina – smotanový syr bez starostí a varenia

Publikované: 6 januára 2020Prečítané: 2597Značky: , , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Výroba domáceho jemného smotanového syra je veľmi jednoduchá. Výsledkom je nátierka, ktorá chuti rovnako, ako pomerne drahá verzia v našich obchodoch.

Ideálna je na výrobu roliek, krémov, koláčov, a iných dezertov. Po pridaní čerstvých byliniek je vhodná aj ako nátierka na sendvič alebo čerstvý chlieb. Pripraví ju skutočne každý a po vyskúšaní Vám garantujeme, že už sa po ňu do obchodu nevrátite!

Prajeme Vám dobrú chuť a veľa zábavy pri príprave. Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé recepty a inšpirácie, zostaňte s nami!

Povedzte o nás Vašim priateľom

Nezabudnite dať “LIKE” na našu Facebook stránku, ak chcete dostávať nové inšpirácie každý deň!

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!