Vynikajúca pochúťka – pečené jabĺčka s medom a škoricou!

Publikované: 28 augusta 2023Prečítané: 2459Značky: , , , , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Najjednoduchšia jablková maškrta pripravená raz – dva.

Ak máte chuť na sladké, pripravte si lahodné pečené jablká so škoricou.

RECEPT

Najjednoduchšia jablková maškrta pripravená raz - dva.

Ak máte chuť na sladké, pripravte si lahodné pečené jablká so škoricou.

INGREDIENCIE

  • 5 - 6 jabĺk

  • 2PL trstinový cukor

  • 2PL voda

  • 1PL maslo

  • 1PL med

  • 1ČL škorica

POSTUP

  • Očistíme si jablká, zbavíme ich šupy a jadierok.

  • Očistené jablká nakrájame na tenké plátky.

  • V mise si zmiešame jablká s cukrom, maslom a škoricou.

  • Do zapekacej misy naukladáme pripravené jablká a podlejeme vodou.

  • Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 20 minút.

  • Po upečení pokvapkáme medom.

  • Môžeme podávať samostatne, so zmrzlinou alebo jogurtom.

  • Dobrú chuť!

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!