Lahodný čokoládovo-arašidový dezert. Príprava je jednoduchá a dezert naozaj chutný a vláčny.
Reklamy
RECEPT
Lahodný čokoládovo-arašidový dezert. Príprava je jednoduchá a dezert naozaj chutný a vláčny.
Lahodný čokoládovo-arašidový dezert. Príprava je jednoduchá a dezert naozaj chutný a vláčny.
Lahodný čokoládovo-arašidový dezert. Príprava je jednoduchá a dezert naozaj chutný a vláčny.
220g hladká múka
6PL práškový cukor
1/2 šálky oleja
1/2 šálky teplé mlieko
2ČL prášok do pečiva
2PL kakao
2ks čokoláda(varová, horká, mliečna)
2PL olej
150g pražené arašidy
V mise si zmiešame preosiatu múku, práškový cukor, štipku soli, kakao, prášok do pečiva.
Pridáme olej, teplé mlieko a dobre zmiešame.
Pripravenú zmes dáme do formy vystlanej papierom na pečenie.
Pečieme na 180 stupňov.
Vyberieme z formy a necháme vychladnúť.
Pripravíme si polevu.
Rozdrvíme si pražené arašidy.
Vo vodnom kúpeli si roztopíme čokoládu s olejom.
Do rozpustenej čokolády pridáme arašidy, premiešame a potrieme na hotovú tortu.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.