Najlepšie klasické bravčové fašírky s nivou
Zdieľať článok na socialných sieťach
Fašírky sú veľmi vďačným jedlom, ktoré vždy poteší a chutia ako za tepla, tak aj za studena. Pripravili sme pre Vás video recept na bravčovo-nivové fašírky, ako sa robievajú u nás.
Je to skutočne jednoduché, nenáročné a rýchle chutné jedlo, ktoré môžeme podávať ako samostatný hlavný chod alebo k zemiakovej kaši, špenátu či iným zeleninovým omáčkam.
Na fašírky môžeme odkladať rôzne odrezky z vykosteného mäsa či iné zbytky, ktoré inak nepoužijeme a potom je rozomeleme. Odrezky máme vždy po ruke v mraziaku. Samozrejme môžeme kúpiť vhodné mäso v mäsiarstve a dať rozomlieť pred vami alebo kúpiť už nemleté mäso v obchodoch. Korenenie mäsa môže byť rôzne a veľmi variabilné.
OBED | ČAS PRÍPRAVY / PEČENIA / CELKOVO: 15 / 15 / 30min | 4 porcie
Prajeme Vám dobrú chuť a veľa zábavy pri príprave. Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé recepty a inšpirácie, podporte nás a zostaňte s nami!
Povedzte o nás Vašim priateľom
Dajte LIKE na našu Facebook stránku alebo ODOBERŤ náš YouTube kanál, a podporte nás
Facebook: facebook.com/vkuchyni/
YouTube: Šikovník v kuchyni
Zdieľať článok na socialných sieťach
Prečítajte si tiež
Novinky na váš e-mail
Žiadny geniálny nápad vám už neujde!