Najlepšie klasické bravčové fašírky s nivou

Publikované: 10 augusta 2019Prečítané: 4566Značky: ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Fašírky sú veľmi vďačným jedlom, ktoré vždy poteší a chutia ako za tepla, tak aj za studena. Pripravili sme pre Vás video recept na bravčovo-nivové fašírky, ako sa robievajú u nás.

Je to skutočne jednoduché, nenáročné a rýchle chutné jedlo, ktoré môžeme podávať ako samostatný hlavný chod alebo k zemiakovej kaši, špenátu či iným zeleninovým omáčkam.

Na fašírky môžeme odkladať rôzne odrezky z vykosteného mäsa či iné zbytky, ktoré inak nepoužijeme a potom je rozomeleme. Odrezky máme vždy po ruke v mraziaku. Samozrejme môžeme kúpiť vhodné mäso v mäsiarstve a dať rozomlieť pred vami alebo kúpiť už nemleté mäso v obchodoch. Korenenie mäsa môže byť rôzne a veľmi variabilné.

OBED  |  ČAS PRÍPRAVY / PEČENIA / CELKOVO: 15 / 15 / 30min  |  4 porcie

Prajeme Vám dobrú chuť a veľa zábavy pri príprave. Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé recepty a inšpirácie, podporte nás a zostaňte s nami!

Povedzte o nás Vašim priateľom

Dajte LIKE na našu Facebook stránku  alebo ODOBERŤ náš YouTube kanál, a podporte nás

Facebookfacebook.com/vkuchyni/

YouTubeŠikovník v kuchyni

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!