Mäkučké, nadýchané, jemné „tvarohovo-vanilkové šišky“, ktoré pripravíte za 20 minút! Tieto sú naše najobľúbenejšie!

Publikované: 22 januára 2024Prečítané: 6490Značky: , , , ,

Zdieľať článok na socialných sieťach

Mäkučké, nadýchané, jemné „tvarohovo-vanilkové šišky“, ktoré pripravíte za 20 minút! Tieto sú naše najobľúbenejšie!

Určite vyskúšajte tento recept a neoľutujete.

RECEPT

Mäkučké, nadýchané, jemné "tvarohovo-vanilkové šišky", ktoré pripravíte za 20 minút! Tieto sú naše najobľúbenejšie!

Určite vyskúšajte tento recept a neoľutujete.

INGREDIENCIE

  • 250g mäkký tvaroh

  • 250g polohrubá múka

  • 1PL práškový cukor

  • 3 vajcia

  • 1PL rum

  • 9PL studené mlieko

  • 1 prášok do pečiva

  • štipka soli

  • Olej na vyprážanie

  • Práškový cukor + vanilkový cukor na obaľovanie

POSTUP

  • V mise si vymiešame tvaroh s vajcami a práškovým cukrom.

  • Pridáme rum, mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva a všetko zmiešame.

  • Malou lyžičkou vykrajujeme malé kúsky a vyprážame na rozpálenom oleji.

  • Ešte teplé obalíme v zmesi práškového cukru s vanilkovým.

  • Dobrú chuť!

Zdroj: nagyireceptje.hu

Zdieľať článok na socialných sieťach

Novinky na váš e-mail

Žiadny geniálny nápad vám už neujde!