Najlepšie keksíky ku káve sú jednoznačne Lotus!

Reklamy

Spojenie týchto keksíkov a cheesecake koláčika je dokonalá kombinácia.

Pripravte si túto fantastickú maškrtu s lahodnou mascarpone náplňou a karamelom.

RECEPT

Najlepšie keksíky ku káve sú jednoznačne Lotus!

Spojenie týchto keksíkov a cheesecake koláčika je dokonalá kombinácia.

Pripravte si túto fantastickú maškrtu s lahodnou mascarpone náplňou a karamelom.

INGREDIENCIE na korpus

  • 250g lotus sušienky

  • 120g maslo

INGREDIENCIE na krém

  • 300g mascarpone

  • 250ml smotana na šľahanie

  • 250g lotus nátierka

  • 100g krémový syr Philadelphia

INGREDIENCIE na polevu

  • 150g lotus nátierka

POSTUP

  • Lotus sušienky si v mixéri rozmixujeme najemno.

  • Pridáme k nim roztopené maslo a zmiešame.

  • Pripravené cesto dáme do formy vystlanej papierom na pečenie.

  • Dobre popritláčame a dáme chladiť.

  • Smotanu vyšľaháme, pridáme mascarpone a syr a zmiešame.

  • Lotus nátierku zohrejeme v mikrovlnke a pomaly pridávame do krému.

  • Pripravený krém natrieme na korpus,  zarovnáme a dáme chladiť.

  • Na polevu si rozpustíme v mikrovlnke lotusovú nátierku a polejeme na vychladnutý krém.

  • Ozdobíme podľa seba a máme hotovo!

  • Dobrú chuť!