Zobraziť väčší obrázok Jemný, lahodný dezert s luxusným krémom „PARÍŽSKE REZY“! Výborný koláč, ktorý sa rozplýva na jazyku! Chutný, jemný, lahodný koláčik s luxusným krémom!Reklamy RECEPTChutný, jemný, lahodný koláčik s luxusným krémom! INGREDIENCIE na cesto 300g práškový cukor 200g polohrubá múka 150ml voda 150ml olej 4 vajcia 1PL kakao 1/2bal. prášok do pečiva džem rum(voliteľné) INGREDIENCIE na krém 4 šľahačkové smotany 300g čokoláda POSTUP Deň vopred si na miernom ohni zohrejeme smotanu, pridáme čokoládu, necháme rozpustiť tak, aby nevrela a odložíme do chladničky. Z bielok si vyšľaháme sneh. Všetky ostatné suroviny vymiešame a zľahka pridáme sneh z bielkov. Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 25 minút. Upečený korpus necháme vychladnúť, môžeme pokvapkať rumom a potrieme džemom. Vyšľaháme si pripravenú smotanu z predošlého dňa a rovnomerne navrstvíme na korpus. Môžeme posypať kakaom alebo strúhanou čokoládou. Dobrú chuť! Redakcia2023-11-20T14:01:02+01:00 Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho zo svojimi priateľmi! FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppTelegramPinterestEmail Podobné články Výborný makový koláčik s lahodným pudingovo-smotanovým krémom a čokoládovou polevou! Zvonku chrumkavé, vnútri mäkučké „čokoládové crinkles“ Vynikajúce čokoládové keksíky, vhodné aj na sviatočné dni! Vláčny kokosovo-punčový koláčik, ktorý sa hodí aj na sviatočné dni! Vianoce bez šuhajd si nevieme predstaviť! Každý má ten svoj obľúbený, a toto sú tie naše NAJ „šuhajdy s orechovo-salkovou plnkou! Dezert, ktorého sa NIKDY nenabažíte! Stačia vám len tieto dve ingrediencie!