Recept na dokonale jemnú, nadýchanú bábovku zo špaldovej múky.
Reklamy
Vynikajúca k rannej kávičke.
RECEPT
Recept na dokonale jemnú, nadýchanú bábovku zo špaldovej múky.
Vynikajúca k rannej kávičke.
Recept na dokonale jemnú, nadýchanú bábovku zo špaldovej múky.
Vynikajúca k rannej kávičke.
Recept na dokonale jemnú, nadýchanú bábovku zo špaldovej múky.
Vynikajúca k rannej kávičke.
2 hrnčeky špaldová múka
1 hrnček kryštálový cukor
1 hrnček kokosovo-mandľové mlieko
1/2 hrnčeka olivový olej
2 vajcia
2PL kakao
1 vanilkový cukor
1 prášok do pečiva
Mixérom si vyšľaháme vajcia s cukrom.
Pridáme vanilínový cukor, olivový olej, kokosovo-mandľové mlieko a všetko dobre vymiešame.
Do zmesi postupne po lyžiciach pridávame preosiatu špaldovú múku a kypriaci prášok.
Všetko dobre zmiešame a rozdelíme si zmes do dvoch nádob.
Jednu polovicu pripravenej zmesi nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku.
Do druhej polovice pridáme 2 lyžice kakaa, premiešame a vlejeme k bledej zmesi do formy.
Pečieme na 180 stupňov približne 45 minút.
Po upečení necháme vychladnúť, až vychladnutú vyklopíme z formy.
Dobrú chuť!
Nechajte sa inšpirovať! Každý týždeň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
* Súhlasím so zásadami ochrany osobných údajov.