10 minút prípravy a chutná večera je na stole. TOTO je perfektný spôsob, ako pripraviť akékoľvek bravčové mäsko!
Zdieľať článok na socialných sieťach
Ak vám chýbajú nápady na večere, tento recept môže byť pre vás malým vianočným darčekom. TAKTO si pripravíte akúkoľvek bravčovinku!
Príprava tohto jedla vám nezaberie viac ako 10 minút plus čas v rúre a stane sa obľúbeným jedlom vo vašej rodine.
Potrebujeme:
- 4 plátky bravčového mäsa (krkovička, karé, panenka)
- soľ, korenie podľa chuti
- 1 cibuľa
- 100 g tvrdého syra
- 2 vajíčka uvarené na tvrdo
- 3 polievkové lyžice majonézy
Postup:
Vajcia uvaríme na tvrdo.
Mäso nakrájame na plátky.
Každý plátok si nerežeme.
Mäso osolíme a okoreníme podľa chuti z oboch strán.
Cibuľu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Umiestnite ju na spodok zapekacej misy.
Poukladáme na ňu plátky mäsa.
Potom nastrúhame na hrubom strúhadle syr a uvarené vajcia.
Pridajte soľ a majonézu. Premiešame.
Potom túto hmotu položíme na mäso a rovnomerne ju rozotrieme.
Vložíme do vyhriatej rúry na 180°C. Pečieme asi 30 minút.
Ako prílohu odporúčame čerstvý šalát, zemiaky alebo dusenú zeleninu.
Pozrite si tiež:
Ak chcete vidieť aj ďalšie zaujímavé nápady a inšpirácie, zostaňte s nami!
Povedzte o nás Vašim priateľom
Nezabudnite dať “LIKE” na našu Facebook stránku, ak chcete dostávať nové inšpirácie každý deň!
Zdroj: SCHNELLECKER/YOUTUBE
Zdieľať článok na socialných sieťach
Prečítajte si tiež

Novinky na váš e-mail
Žiadny geniálny nápad vám už neujde!